Wat doen we?

Active Bouw Groep B.V. is gespecialiseerd in de uitvoering van betonconstructies. Het bedrijf is jong en dynamisch maar we hebben ruim 25 jaar ervaring in de uitvoering van funderingen, betonwanden, betonkolommen, betonvloeren, trappen, laad- en loskuilen en alle overige onderdelen die in het werk gemaakt en ter plaatse gestort kunnen worden.

Voor ons is het een uitdaging om mee te werken aan projecten waaraan hoge esthetische eisen aan het betonoppervlak zijn gesteld of waar er sprake is van een complexe vormgeving.

Vaak werken we vanuit de positie van de gespecialiseerde onderaannemer voor de uitvoering van 'ter plaatse gestorte' betonconstructies.

Uw planning is ons speerpunt en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Onze belangrijkste doelstelling is dat u tevreden bent.

Dankzij onze goede kwaliteit en slagvaardigheid groeit ons aantal tevreden afnemers.  

Opbouw van bekistingsystemen FunderingWij maken middels een systeem of traditionele de funderingen in Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Nadat u het grondwerk op hoogte heeft liggen en de maatvoering op de grond heeft uitgezet, plaatsen wij de werkvloer, bestaande uit folie, beton of spaanplaat.  

Op de werkvloer plaatsen wij de beton stel-blokjes met een dikte van 35mm tot 50mm, afhankelijk van wat de constructietekening aangeeft. Uw vlechter plaatst hierop de bewapening, waarna u de sparingen aanbrengt in de wapening. Hierna plaatsen wij de bekisting en storten de fundering op hoogte af.

Na het uitharden van de fundering, wordt de fundering ontkist, en de bekisting weer hergebruikt.  

Prefab betonPrefab beton is niet meer weg te denken in de hedendaagse bouwmethodiek. Veelal zijn betoncasco’s een samenspel van beton in het werk gestort (natte beton) met onderdelen van prefab beton. Bij Active Bouw  kunt u ervan op aan dat het plaatsen, uitrichten en het fixeren van prefab betonnen elementen in goede handen is.  

Wij hebben de laatste jaren met het stellen van allerlei soorten prefab beton veel ervaring opgedaan. De onderlinge samenwerking tussen hoofdaannemer, leverancier en het afstemmen van het materieel zijn essentieel voor een goed verloop van een bouwproject waar prefab beton wordt toegepast. Daarnaast is veiligheid tijdens het hijsen, afschoren en stellen een enorm belangrijk onderdeel tijdens montage van prefab beton. Alleen met de inzet van goed vakmanschap, het juiste materiaal en materieel is prefab beton een winst voor alle betrokkene in het bouwproces.

Onze werken bestaan uit voornamelijk uit:   

 • Het stellen en storten van funderingen, incl. liftputten, poeren etc.
 • Het stellen en storten van in het werk gestorte betonvloeren, incl. monoliet afwerken.
 • Het leggen van prefab vloeren en het afstorten van deze vloeren.
 • Stellen en storten van in het werk gestorte betonwanden.
 • Het onder stempelen, leggen en afstorten van breedplaatvloeren.
 • Het stellen van prefab balkons, galerijplaten, trappen.

 

Wij kunnen al uw werken aannemen inclusief  

 •  het leveren en storten van beton
 •  het leveren en aanbrengen van de (systeem)bekisting,
 •  het leveren en aanbrengen van de wapening.
 • het leveren van pomp en kraan,
 •  het leveren van onder stempeling en overige materialen en materieel. 

 

Wij zijn een aannemingsbedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in betonwerken. Alles dat van beton is kan door ons gemaakt worden. Wij werken voornamelijk voor hoofdaannemers in de woning- en utiliteitsbouw en kunnen het betonwerk van u aannemen inclusief het leveren van materialen en materieel. Uw planning is ons speerpunt en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Onze belangrijkste doelstelling is dat u tevreden bent.

 
Dagelijks werken wij met gemiddeld 15 man op de bouwplaats.

Daar zitten zeer ervaren mannen tussen die ook moeilijkere constructies goed kunnen maken. Bij ons kunt u dus echt voor elk betonwerk terecht.   

Veiligheid op de bouwplaats vinden wij zeer belangrijk, daarom zijn wij ook een VCA gecertificeerd bedrijf dat zich voortdurend bezighoudt met het veiligheidsbeleid. 

 

 

 


Neem contact op

Meer informatie nodig? Neem contact op.