Beton bouw

Active Bouw Groep heeft brede ervaring met betonbouw. De betonwerken die door ons worden uitgevoerd zijn divers van aard. Hierbij valt te denken aan appartementen, woningen, funderingen, kantoren, parkeerkelders, kelders en putten. We voeren onze opdrachten uit voor diverse hoofdaannemers en private partijen.

 

Afhankelijk van de omstandigheden wordt gekozen voor prefab, in het werk gestort of een combinatie van beide. In het werk gestort beton kan worden uitgevoerd als systeem bekisting of als traditionele bekisting. Naast het betonwerk zijn wij ook in staat om de bijkomende werkzaamheden, waaronder :engineering, grondwerk, bemaling en damwandkuipen voor u te verzorgen. Kortom wij kunnen het volledige bouwproces voor u verzorgen.

 

Heeft u geen ruimte om een kelder of put te ontgraven. Active Bouw verzorgt uw afzinkkelder. Naast het bouwen van traditionele kelders beheersen wij ook de afzinkmethode. Bij een zogenaamde afzinkkelder worden de wanden op het maaiveld gebouwd en voorzien van een versteviging constructie. Onder de wanden wordt een snijmes aangebracht. Door van binnenuit de put of kelder te ontgraven zakt deze gecontroleerd naar het benodigde aanlegniveau. Na het bereiken van dit niveau wordt de vloer tussen de wanden gestort 


Neem contact op

Meer informatie nodig? Neem contact op.